Service

Bij TST Storingen doen wij niet alleen aan het repareren van witgoed apparatuur. Wij zijn ook ervaren met het uitvoeren van andere services. Denk hierbij aan het plaatsen van nieuw apparatuur of het netjes demonteren van uw oude inbouw apparatuur. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over de verschillende services die wij leveren.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze services dan kunt u contact opnemen door te e-mailen naar info@tststoringen.nl of door te bellen naar 06-49666954 (alleen op werkdagen bereikbaar). Hierbij kijken we dan wat het beste bij u past en leveren we service op maat.

Montage

Het komt soms wel eens voor dat het voordeliger is voor u om een nieuwe machine aan te schaffen omdat de kosten voor een reparatie te hoog zijn. Ook bij deze keuze kunnen wij u assisteren en voor u een nieuwe machine aanschaffen. Hierbij leveren wij de service om deze te brengen en monteren. Eventueel kunnen we, in overleg, uw oude machine ook afvoeren. Neem contact met ons op voor verdere informatie of vragen, we staan u graag te woord.

Elektra

Wij zijn in staat om ook uw elektra voor elkaar te krijgen mocht dit nodig zijn voor het plaatsen van uw nieuwe apparatuur. Denk hierbij aan het leggen van een nieuwe stroomgroep, het plaatsen van een nieuw stopcontact of het aansluiten van verlichting. Als u hier meer informatie over wilt weten neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

×